Projekt,  Uncategorized

Efterårets mange farver

November er rundt hjørnet og slutningen på 2020 er tæt på. Det blev ikke det år man troede. Men her er vi og hverdagen er anderledes, men vi er så gode til at anpasse os, så det går jo nok.

Jeg tog et valg i april måned og søgte ind på Borås textilhögskola. Jeg søgte linjen tekstil ingeniør. Den giver mig mulighed for at nørde endnu mere tekstil. Det er en fire årig uddannelse, da de har et år hvor man kan læse kemi, matematik og fysik op, inden alt det sjove starter. Det er selvfølgelig et krav hvis man ikke har det i bagagen.

Det gør også at jeg kan se frem til 4 år til i Göteborg. Det er spændende hvordan en beslutning kan ændre på ens liv. For ærlig talt havde jeg ingen anelse om, at jeg for fire år siden skulle havne i Göteborg. Men her er jeg og fire år til i denne by gør mig ikke så meget 🙂

Jeg havde et stort blåt uld-stof hjemme som jeg har haft en idé til i lang tid og fik endelig syet min idé af et outfit, til mig selv i det.
Det blev et todelt sæt. En bluse med et par bukser/leggings i den her herlige blå jersey uld. Jeg lever i det. Det er så behageligt og varmt.

Selvom jeg er startet på en ny uddannelse, så syr jeg gerne op på bestilling og i Januar bliver det lettere da jeg endelig får et arbejdsrum og et indkøb af nye maskiner gør det muligt for mig at sy så det bliver godt.

Forhåbentlig også få syet lidt tøj som jeg kommer at sælge her på min hjemmeside. Ellers er det bare at kontakte mig hvis du vil få syet noget op.

Her er lidt billede af det blå uldsæt. Smykkerne er fra Pompoko. Mine gode veninder har denne virksomhed som er placeret i København.